Aquest bloc l'he creat amb l'intenció de recollir totes aquelles paraules que moltes vegades pensem, crec que tots i cadascú de nosaltres portem a un poeta dintre nostre. Se que tots tenim alguna cosa a dir, i és així com m'agradaria que s'omplis aquest espai, pler de pensaments nostres.

dilluns, 12 de setembre del 2011

Seria fantàstic

Aquestes son unes paraules que ja fa temps vaig escriure. Tracta del que quotidianament ens queixem del que som i no som del que tenim i no tenim, i que la expressió seria fantàstic surt de la nostra boca amb tanta resignació.


SERIA FANTÀSTIC


Seria fantàstic no ha de sonar a derrota.
El seria fantàstic no ha d'expressar ...te jodes porque es lo que hay..
El seria fantàstic no ha de comportar resignament.
Perquè el seria fantàstic és un treball de cada dia. "No és un propòsit, perquè tenir un propòsit no és fer feina".
No s'ha ta dona, ni s'ha ta regala, ni es troba en lloc per casualitat...és una labor quotidiana, un veure la vida diferent, un retrobament d'un mateix, "mullant la ploma al cor que és on cal sucar l'eina".
La gent fantàstica és aquella que no espera res de ningú, perquè tot el que necessita s'ho troba dintre seu. Perquè se sap vàlida, important, que valora cada instant del que viu comprenen que la vida és efímera i que calen un pocs segons per canviar tot el paisatge. 
El valor d'una persona resideix en un ...que fantàstic que sóc viu, que fantàstic sentir-me estimat, que fantàstic poder exprimir el meu cor per estimar, que fantàstic que no hagi de dependre de ningú per les coses més bàsiques de la vida, que els meus ulls entenguin les emocions dels que me miren, que els meus braços puguin obrir-se per abraçar i sentir la calor de la tendresa.
És fantàstic si tu ho vols...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada